Välkommen till Nybro Bostad

Inflyttning

Dagen du flyttar in

Du har rätt att flytta in klockan 12:00 den dag hyresavtalet börjar gälla. Inträffar den dagen en lördag, söndag eller en allmän helgdag, har du rätt att få tillgång till din lägenhet nästkommande vardag klockan 12:00

När du kvitterar ut nycklarna hos oss behöver du ha med dig en giltig legitimation samt kunna visa upp att du har betalat den första månadshyran. Vill du betala din hyra med autogiro ansöker du om det hos oss, och om du önskar e-faktura loggar du in och beställer det på din internetbank. Läs mer om hyresinbetalning här.

Om du inte kan hämta ut nycklarna själv måste den person som ersätter dig ha med sig en fullmakt. Behöver du beställa fler nycklar vänder du dig till kundtjänst på telefonnummer 0481-459 00 eller via e-post på info@nbab.se.

Tänk på att det ofta blir en del förpackningar och flyttemballage kvar när man flyttat in. Vi har tyvärr ingen möjlighet att hantera grovsopor i bostadsområdena så du måste själv lämna dessa på återvinningsstationen. För mer information och öppettider se KSRR.