Välkommen till Nybro Bostad

Tillval och förändring

Kontakta oss innan du tapetserar och målar

Om du vill tapetsera eller måla om i din lägenhet måste du först kontakta oss så att vi är överens. Att tapetsera och måla med ett professionellt resultat är inte lätt. Särskilt underarbetet kräver rätt redskap och metoder.

Har arbetet inte utförts på ett fackmannamässigt sätt eller med annat än neutrala färger, måste du återställa eller betala återställning den dag du flyttar.

Undvik att göra för stora hål för väggfasta hyllor mm. Är det många hål i väggen den dag du flyttar kan du bli skyldig att ersätta kostnaden för skadorna.

Tillval
Du har även möjlighet att göra tillval i din lägenhet, där kostnaden sedan läggs till på din hyresavi. Ett tillval kan exempelvis vara önskemål om tvättmaskin, diskmaskin eller kanske ett extra eluttag.

Vi behandlar varje ansökan om tillval som ett enskilt fall, och alla tillval fungerar inte i alla fastigheter. Tillvalet höjer grundhyran på lägenheten och kan efter installation inte väljas bort. Vissa installationer kräver extra åtgärder, som innebär att ytterligare kostnad kan komma i fråga. Denna kostnad meddelas du i så fall om innan arbetet utförs.

Ansökan kan du göra direkt på Mina sidor.

Kostanden för tillval, och vilka tillval som finns kan du läsa mer om här.