Välkommen till Nybro Bostad

Parkering

Vill du hyra parkering?

Boendeparkering
Om du har bil har du möjlighet att hyra en parkeringsplats till den. Vi har också ett antal garageplatser att hyra ut. Har du elbil? Vi kan erbjuda ett antal parkeringsplatser med laddpunkt att hyra. Kontakta oss på 0481-459 00 för mer information eller för att boka en plats.

Boendeparkeringen ska användas av den som har kontraktet på parkeringen och platserna avser personbilar. Det är inte tillåtet att parkera husbilar, husvagnar eller släpvagnar. Personbilen skall vara i kördugligt skick och Nybro Bostads AB avgör, tillsammans med parkeringsvaktbolag huruvida personbilen uppfyller dessa kriterier.

Vid säsong för halkbekämpning och snöröjning utförs detta på körbanorna till parkeringsplats, dock inte på enskilda parkeringsrutor.   

Besöksparkering
För hyresgäster i centrala delar av Nybro och i Kungshall hänvisas besökare med bil till betalparkeringarna. Om du har en smartphone är det smidigast att ladda ner appen MobilPark, läs mer hur du gör

Det finns också möjlighet att betala parkeringen via en sms-tjänst. Information om hur du går till väga finns vid varje parkeringsområde.

Det finns även möjlighet att, i mån av plats, hyra en bilplats även om du inte är hyresgäst hos oss. Då tillkommer 25 % moms på din faktura.

Publika laddpunkter för elbilsladdning
Vi har, förutom de platser du kan hyra, också fyra publika laddpunkter. Till dessa
platser behövs inget hyreskontrakt, och här kan vem om helst ladda. De finns på Kungshallsvägen och Hornsgatan i Nybro, och du hittar dem på laddkoll.se. All information för att kunna nyttja dessa laddpunkter finns i anslutning till dem.

Saknar du laddpunkter i ditt område? Hör av dig till oss, vi vill gärna ha en dialog!