Vi söker fastighetsingenjör

Helena Hertzman-Rhodin 27 februari 2018

Nybro Bostads AB är ett av de kommunägda fastighetsbolagen i Nybro kommun. Vi är inne i en spännande utveckling, och sedan årsskiftet 2017/2018 har vi fått uppdraget och även övertagit förvaltningen på huvuddelen av Nybro kommuns fastigheter.

Nybro Bostads AB äger och förvaltar också drygt 2000 lägenheter, verksamhetslokaler, garage med mera. Vi har en omsättning på ca 230 miljoner per år i våra bolag , med en total yta på ca 272.000 m².

Vill du vara med och göra skillnad ?

Ett samhällsnyttigt arbete med att förse kommunen med bra skollokaler, vårdboende, fritidsanläggningar och bostäder i ett engagemang med bra utvecklingsmöjligheter, då är du mer än välkommen att söka jobb hos oss!

Vi sätter stort värde på våra medarbetare och jobbar ihärdigt för att skapa en frisk arbetsplats med möjligheter att utvecklas.

Idag är vi 43 anställda på företaget och kommer att utöka verksamheten ytterligare med den här tjänsten.

Vår verksamhetsidé är att vi skall främja efterfrågan på boende, förvaltning och vara aktiva i Nybro kommuns utveckling och vision.

  

Om rollen som Fastighetsingenjör:

Vi söker dig som antingen är fastighetsingenjör eller har annan byggnadsteknisk utbildning. Du har flerårig erfarenhet av kvalificerat ingenjörsarbete inom byggnation och/eller förvaltning. Vi värdesätter att du är engagerad och ansvarstagande med hög servicekänsla samt förståelse för vikten av att skapa och bevara goda relationer. Du har en god samarbetsförmåga och delar gärna med dig av dina kunskaper och idéer i gruppen.

I arbetet ingår att samordna underhållsarbeten och förvaltning med egen personal och/eller entreprenörer i hela processen. Ansvara för all byggnadsteknisk information och ledning från uppstart, anbudsskede till slutförande.

Erfarenhetsåterföring sker efter genomförda projekt som stöd för kommande kalkylarbete och utveckling av funktionen. Rollen som Fastighetsingenjör innebär också en viktig roll där du ansvarar för att långsiktiga underhållsplaner uppdateras. Tjänsten innebär många kontaktytor, både internt och externt. Din vardag kommer att variera mycket då du arbetar både ute med besiktningar, uppföljning och inne med kostnadsberäkningar, förfrågningsunderlag och upphandlingar. Upparbeta ett digitaliserat register kopplat till fastigheter i programmet Incit.

 

Kvalifikationer:

Fastighetsingenjör, byggnadsteknik eller liknande

Eftergymnasial utbildning två år eller längre

Lång erfarenhet inom fastighetsbranschen

B-körkort

God datorvana och behärskar Microsoft Office

Goda kunskaper i svenska och engelska.

 

Meriterande kompetenser:

  • Bygg och projektledning
  • Högskoleingenjörsexamen
  • Civilingenjörsexamen

 

Anställning

Tills vidare

Tillträde

Enligt överenskommelse

Omfattning

Heltid

Ansökan senast

2018-05-01

Information

Skicka in din ansökan via e-post

Kontaktperson

Helen Stavnås Fällman

Förvaltningschef   0481-45918

helen.stavnas-fallman@nbab.se

 

Urval sker löpande under ansökningsperioden.

Varmt välkommen in med din ansökan !